Hafif Sağanak Yağışlı

14. İLK ŞEKER ,KÜLTÜR VE MÜZİK FESTİVALİ İKİNCİ GÜN

14. İlk Şeker Kültür ve Müzik Festivalimizin ikinci gecesi de halkımızın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Festival programımızda ilk olarak Belediye Başkanımız Erhan CEYLAN ve eşi Pınar CEYLAN, Belediye Meclis Üyelerimiz ile beraber kurulan stantları tek tek ziyaret ederek satışların bereketli geçmesini temenni ederek hayırlı işler diledi. Stant ziyareti ardından Alpullu Belediye Barış Parkında oturan vatandaşlarımıza da hal hatır sorup iyi eğlenceler diledi. Konser Murat ATEŞ'in sahne almasıyla başladı. Festivalimizin ikinci gecesi Türk Milleti için anlam ve önem taşıyan 30 Ağustos Zafer Bayramı olması sebebiyle 10. Yıl Marşı ve havai fişek gösterileriyle kutlandı.Halkın heyecanla beklediği isim Merve ÖZBEY sahne aldığında eğlenceli dakikalar yaşandı. Tüm katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.