14. İLK ŞEKER ,KÜLTÜR VE MÜZİK FESTİVALİ ÜÇÜNCÜ GÜN

Festivalimizin son gecesini de gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu akşam ki konser programımız da dansçılar eşliğinde dinamik sahnesi ve güçlü sesiyle İrem DERİCİ yer aldı.Müthiş sahne şovlarıyla tüm izleyenleri kendine hayran bıraktı. Belediye Başkanımız Erhan CEYLAN geçmiş dönemler de Belediye Başkanlığı yapmış Ahmet DURGUN'a ve Rahmetli Şükrü SİMER'in kızı Funda SİMER'e teşekkür mahiyetinde plaketlerini taktim ederek bu güne kadar Alpulluya olan katkılarından dolayı minnet duyduğunu ifade etti. Önceki dönemlerde görev yapmış olan Erdoğan DUYGAN ve Saim KIRCI farklı bir programları olduğundan törene katılmamış olup kendilerinin belirtmiş olduğu kişilere plaket verildi. Başkan CEYLAN festival süresi boyunca katılım gösteren herkese teşekkür ettiğini dile getirerek bu festivalin Alpullu Halkının festivali olduğunu belirtti. Festival etkinliğimiz de üç gün boyunca emekleri geçen belediye personeli ve organizasyon şirketi çalışanlarının tümünü de izleyenlerin önünde memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.