Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

2018 TOPLU SÜNNET TÖRENİ

Beldemizde 28 Haziran Perşembe günü Toplu Sünnet Töreni yapıldı. 2 ile 7 yaşları arasında değişen Emir Hakan TEZCAN, Enes Kaan TEZCANI, Miraç HASÇELİK'in sünnet olduğu düğün töreni Belediye Barış Parkı'nda halkın ve yakınlarının katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Program saat Alpullu Şeker Camii'nde saat 14.00'da Mevlüt okunması ve pilav ayran ikramı, saat 15.00'da düğün alayının ardından gece düğün töreni gerçekleşti. Sünnet çocuklarının makam arabasında olduğu alayda beldemiz Çamlık Alanı ve Barış Parkı'nda mola verilip davul-zurna eşliğinde oyunlar oynandı.

Gece düğün töreninde her bir sünnet çocuğu için düğün alanına ayrı ayrı koltuk ve sandık yerini aldı. Herkesin toplandığı sırada Belediye Başkanı Saim KIRCI küçük bir konuşma yaptı, konuşmasında " Çocuklarımızın sünnetini yaptırdık şimdi bunu kutluyoruz, inşallah damat oldukları günleri görürüz. Bu akşam için emeği geçen Hancıoğlu Emlağın sahibi Hakkı YILDIRIM'ın sünnet çocuklarına hediye etmiş olduğu bisikletler için teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese iyi eğlenceler." dedi . Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet ÇETİNEL, Aytaç ŞANLI, Mihriye ÖZÇETİN ve Mustafa AKIN'ın da katıldığı geceden herkes memnun ayrıldı.