Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

2018 YILININ SİZLER İÇİN SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILI GEÇMESİNİ DİLERİM.

2018 yılının sizler için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini dilerim.

Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI yayınladığı mesajla halkın yeni yılını kutladı.

Alpullu Belediye Saim KIRCI mesajında “Değerli Alpululu hemşerilerim;

Üzücü olayları, anıları ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. Önümüzdeki yıl bize yeni umutlar vadediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Bizlerin, aynı beldede yaşayan insanlar olarak, en önemli sorumluluğumuzun “birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak” olduğunu düşünüyorum. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2018 yılının sizler için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün Bucaklı hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.