Hafif Yağmur

23 NİSAN KUTLAMA TÖRENİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı beldemizde İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle gerçekleşti. Alpullu Belediye Barış Parkında düzenlenen tören saat 10.30'da başlamış olup müzikli gösteriler ve şiirlerle kutlandı. Belediye Başkanı Saim KIRCI ve eşi Naciye KIRCI'nın bulunduğu törende Belediye Meclis Üyelerimizden Ahmet ÇETİNEL, Mihriye ÖZÇETİN, Mustafa AKIN, Aytaç ŞANLI, Alpullu Şeker-İş Sendikası Başkanı Orhan SATIK, Pancarköy Muhtarı Necati PARLAK, Alpullu Şeker Fabrikası Müdürlerinden Rıdvan KUŞKU, Alpullu Şeker Ortaokul Müdürü Günay EREN, Alpullu Şeker İlkokul Müdürü Fatih YAVUZ, Alpullu Ak Parti Belde Başkanı Mehmet ATİK, Alpullu Chp Belde Başkanlığından bir kaç üye isim ve Alpullulu İş Adamlarından Ahmet KARATAŞ gibi isimler protokolde yerlerini aldılar.

Tüm gösteri ve şiirlerden sonra Belediye Başkanı Saim KIRCI; beldemizi temsil eden İlçe İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında 3.'lük getiren Alpullu Şeker İlköğretim Okul öğrencilerinden Ayşegül TURAN ile Alpullu Şeker Ortaokul Öğrencileri Eda DUYGUN, Umut KONUKÇU ve Beyza TAŞLI'ya İlçe Kelime Türetme Yarışmasında 2.'lik ödülü aldıkları için hediye takdim etti.

Park alanında gerçekleşen tören sırasında diğer bir taraftan da İlkokul ve Ortaokul Okul Aile Birliği grupları tarafından kermes yürütüldü. Kermeste öğrenci velilerinin yaptığı çeşitli ev yapımı atıştırmalık yiyecekler, pilav ayran ve orada pişirilen sıcak lokmalar okul yararına satışa sunuldu.

Çocukların Bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir jest de Belediye Başkanımız Saim KIRCI'dan geldi. Bütün bu programdan sonra çocuklara armağan edilen bu özel gün için 3D Sinema Gösterimi yapan mobil araç getirildi. Böylelikle günlerce bu törene hazırlanan çocuklar için gün heyecan ve mutluluk dolu anlarla son buldu.