Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 29 Ekim Pazartesi günü beldemiz Belediye Barış Parkı alanında saat 10.00'da Belediye Başkanı ve Kutlama Komitesinin okulların ve halkın bayramını kutlamasıyla tören başladı. İstiklal Marşı'nın okunurken 4 öğrenci tarafından Bayraklar göndere çekildi. Alpullu Şeker Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Günay ER tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, Alpullu Şeker İlkokulundan 6 öğrenci, Alpullu Şeker Ortaokulundan 4 öğrenci şiir okudu, Alpullu Şeker Ortaokulunun öğrencileri müzik korosunun gösterisi, Lüleburgaz'dan gelen halk oyunu gösterisi yapıldı. Tören alanındaki gösterilerin ardından Protokol, kendileri için hazırlanan bölümde yerlerini alarak Tören Geçiş'ini izledi. Tören sunuculuğu Alpullu Ortaokulu Öğrencileri Kardelen KAYALAR ve Irmak ÜGÜTEN tarafından yapıldı.