Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

30 HAZİRAN DÜNYA EMEKLİLER GÜNÜ MESAJI

Ulu Önder Atatürk’ün 30 Haziran 1927 günü emeklilik dilekçesini vermesi nedeniyle “Emekliler Günü” , içinde bulunulan hafta “Emekliler Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Hizmetleriyle, bilgi ve tecrübeleriyle önümüzü açan emeklilerimizin manevi desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Onların bu hizmet desteğine karşılık daha özgür, refah düzeyi yüksek bir yaşam sağlanması gerekmektedir.

Belediye Başkanlığımız ve Halkımız adına tüm emekli vatandaşlarımızın emeklilik hayatlarını sağlık ve huzur içinde sürdürmelerini temenni eder, Emeklimizin ve yaşlılarımızın gününü kutlar saygılarımı sunarım.

Erhan CEYLAN