Mevzi Sağanak
Mevzi Sağanak

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde belediyemizin kadınlar için düzenlemiş olduğu etkinlik büyük bir ilgiyle karşılaştı. Gelen misafirleri Belediye Başkanımızın eşi Naciye KIRCI, Belediye Meclis Üyesi Mihriye ÖZÇETİN ve kadın belediye personellerinden oluşan grup kapıda karşılayarak birer kırmızı karanfil takdim ettiler. Belediye Başkanı Saim KIRCI günün anlam ve önemine uygun yaptığı konuşmanın sonunda salonda yer alan tüm kadınlara ithafen eşine bir buket hediye etti. Naciye Hanım eşine teşekkürlerini sunarken başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.  Naciye Hanımın gelenleri tek tek ağırlayıp ev sahipliği yaptığı Alpullu Şeker Fabrikası Sinema Salonunda O Ses Türkiye'den aşina olduğumuz Hüseyin sahne aldı. Yapılan ikram ve çay servisinin ardından kadınlar eğlence dolu dakikalar geçirdi. Rumeli Tv'nin orada olduğu etkinlik kayıtlara da geçmiş oldu.