8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

Şefkatin, fedakarlığın, sevginin simgesi olan kadınlarımız en değerli varlıklarımızdır” diyen Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadınların sağlıklı ve mutlu bir toplumun temel taşları olduğunu belirten Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI,  “Bizler ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ sözünün anlamını çok iyi bilmekteyiz” diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları söyledi, “Kadınlar her şeyimiz. Kadınsız bir hayat düşünülemez. Kadınlarımızın, annelerimizin, bacılarımızın, eşlerimizin yüzünü güldürmek, bizim medeniyet vazifemizdir. Sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Hepimizin, her insanın üzerinde bir kadın emeği var. Hepimizin ilk öğretmeni kadınlarımızdır, annelerimizdir. Bizim kültürümüzde, medeniyetimizde, kadınlarımıza ve annelerimize özel bir önem atfedilmiştir. Toplumumuzda kadınlarımız aile hayatında, toplumsal ve siyasal hayatta belirleyici bir rol üstlenmiştir.

Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımıza minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, Kadınlar Gününüzü kutluyorum.”