Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

9 KASIM 2018 ALPULUNUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILDÖNEMİ KUTLAMA TÖRENİ

Beldemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı coşkuyla kutlandı.

Belediye Barış Parkında yapılan tören 9 Kasım Cuma sabahı saat 9.30'da başladı. Tören öncesinde programda bulunmak üzere gelen misafirleri Belediye Başkanı Saim KIRCI belediye binasında ağırladı. Misafirler arasında Babaeski Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN, Babaeski Tuğgeneral Ercan İLHAN,Babaeski Milli Eğitim Müdürü Kadriye TOKAT, Alpullu Şeker İlköğretim Okul Müdürü Ali Tansel MENEKŞE, Alpullu Şeker Ortaokulu Okul Müdürü Neşe Gönül ÜNSAL, Alpullu Şekerbank Müdürü Reşadiye SÜT,Alpullu Belediye Meclis Üyesi Mehmet EROĞLU, Alpullu Belediye Meclis Üyesi Ahmet ÇETİNEL, Alpullu Belediye Meclis Üyesi Mustafa AKIN, Alpullu Belediye Meclis Üyesi Mihriye ÖZÇETİN, Alpullu Belediye Meclis Üyesi Aytaç ŞANLI, Alpullu Belediye Meclis Üyesi İbrahim ÖZ, Babaeski Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şafakak MEMİ,  Alpullu Adalet ve Kalkınma Partisi Belde Başkanı Mehmet ATİK,  Alpullu Cumhuriyet Halk Partisi Belde Başkanı Osman Dilmen protokolde yerlerini aldılar.

Tören Alpullu Şeker İlköğretim okulundan 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisinin gelin olduğu program, kurtuluş subayının gelinden kırmızı örtü ve Türk Bayrağını almasıyla başladı.  Belediye Başkanı KIRCI tarafından kurtuluş gelini ve subayına birer buket çiçek takdim edildi. Alpullu Şeker Ortaokulu Ortaokul Türkçe Öğretmeni Bedriye BİNGÖL'ün sunuşu ile Belediye Başkanı Saim KIRCI'nın günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşma, İlkokuldan 4 öğrenci-Ortaokuldan 4 öğrencinin şiir okuması, gelen kutlama mesajlarının okunması, Babaeski Halk Eğitim Merkezi Folklor Grubu Gösterisi, Belediye Personeli Emrah ÇETİNBAŞ YURDATAPAN'ın şiir okuması, Lüleburgaz Trakya Dans grubu gösterisi, Geçiş Töreninde Belediye Başkanı Saim KIRCI ve eşi ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personelinin taşıdığı büyük Türk Bayrağı ile tören sona erdi.