Yoğun Kar Yağışlı
Kar Yağışlı
-2°C | 2°C

9 ŞUBAT SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ

Sigara başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıklarla ve bağımlılıkla mücadele konusundaki hassasiyetiyle dikkat çeken Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan KIRCI "Sigara kullanarak kendinize ve sevdiklerinize zarar vermeyin" çağrısında bulundu.

Alpullu  Belediye Başkanı Saim KIRCI, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada,” 9 Şubat tarihi sigaradan kurtulmak isteyen bireyler için önemli bir başlangıç olabilir. Bu anlamda daha sağlıklı bir yaşam için gündelik sporumuzu aksatmadan düzenli olarak yapmaya özen göstermeliyiz. Zira gündelik yaşantımızda yapacağımız sporun sağlımıza çok büyük faydaları olacaktır. Ayrıca, bir bağımlılık türü olan sigaradan kurtulma yönündeki en önemli adım, kişinin sigarayı bırakma konusundaki kararlılığıdır. Bu yüzden 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde tüm sigara kullanan bireyleri daha sağlıklı bir yaşam için sigarayı bırakmaya davet ediyorum ifadelerini kulandı.