-4°C | 5°C

ALPULLU BELEDİYE BAŞKANI SAİM KIRCI'DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gazetecilik, kamuoyunu bilgilendirmek adına mesai kavramı olmadan haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde objektif haberler ile halkın bilgilendirilmesini sağlayan, diğer bir taraftan da vatandaşların talep ve beklentilerini dile getiren bir meslektir. Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler.

Bu düşüncelerle, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkında katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmekte olan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Başta görevi başında olmak üzere Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm gazetecilere rahmet, çalışan gazetecilere ise aileleriyle birlikte hayırlı, huzurlu ve başarılı bir ömür dilerim.