Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

ALPULLU BELEDİYESİ ŞEKER, KÜLTÜR VE MÜZİK FESTİVALİ'NİN 13. SÜ 3 GECE BİRBİRİNDEN GÜZEL İSİMLERLE GERÇEKLEŞECEK...

Belediyemizce bu yıl gerçekleşecek Alpullu Belediyesi Şeker, Kültür ve Müzik Festivali'nin tarihi ve sahne alacak isimler belli oldu.

30-31 Ağustos ve 1 Eylül tarihinde yapılacak Festivalde;

30 Ağustos 2018 gecesi Yıldızlar Altında adlı program ile TRT'de ekranlarımızı şenlendiren Ayşen BİRGÖR ve 2 Yerel Sanatçı.

31 Ağustos 2018 gecesi hem sesi, hem güzelliği hem de dillerden düşmeyen şarkılarıyla Simge SAĞIN ve 2 Yerel Sanatçı.

01 Eylül 2018 gecesi kadife ses tonu ve romantik şarkılarıyla güzel çıkış yapan İlyas YALÇINTAŞ ve 2 Yerel Sanatçı sahne alacak.

Birbirinden güzel şarkılara eşlik etmek isteyen herkesi bekliyoruz.