ALPULLU ŞEKER FABRİKASI 93.KAMPANYA AÇILIŞI OLDU

Belediye Başkanımız Erhan CEYLAN Alpullu Şeker Fabrikası 93. Kampanya Açılışına katıldı. Açılışta Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Kırklareli Ak Parti Milletvekili Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent ELMACIOĞLU’nun da yer aldığı programda başkanımız konuşma yaptı. Belediye Başkanımız Erhan CEYLAN “Alpullu demek şeker demek, şeker demek Alpullu demek; Alpullunun her karışı şeker kokar kaldı ki Alpullumuzun bir çok evladı gibi ben de şekerin ekmeğiyle büyüyüp yetişmiş biriyim. Bugün burada Türkiye Cumhuriyetinin ilk şekerini üretmenin gururunu yaşıyoruz.” Sözleriyle kendini ifade etti. Açılış Töreninin ardından fabrika ziyaret edilerek işleyiş hakkında bilgi verildi.

Kampanyamız İlimize, İlçemize, çiftçilerimize ve üreticimize hayırlı olur inşallah..