BAŞKAN KIRCI ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI, Zabıta Teşkilatı'nın 191'inci yıldönümü nedeniyle zabıtaların haftasını kutladı.

Belediye Zabıta Müdürü Ayhan AL ile Zabıta Memuru Ahmet CAN'ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Saim KIRCI, Zabıta Teşkilatını 191'inci yıldönümü nedeniyle, Zabıta Haftasını kutlayarak, kendilerine başarılı çalışmalar diledi.

Çarşı Esnafı ve vatandaş odaklı çalışan zabıtaların aldıkları sorumlulukları layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Saim KIRCI, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirtti.

Alpullu Beldesi'nde vatandaşların rahatı için görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını ifade eden Başkan KIRCI, sözlerine şöyle devam etti. " Biliyorsunuz ülkemizde 1-7 Eylül tarihlerini her yıl Zabıta haftası olarak kutluyoruz. 1826 yılında Osmanlı döneminde kurulan Zabıta teşkilatı, 191 yıldır halkımıza hizmet veriyor. Zabıta arkadaşlarımız, belediye adına Beldemizdeki vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla birlikte büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bu özveri ve duyarlılığın artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Kısıtlı personellerle görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Bizde vatandaş memnuniyeti her şeyden önce gelir. Barış içerisinde, huzur içerisinde vatandaşla sıcak ve sağlıklı bir diyalog içerisinde çalışmalar temenni ediyorum. Bugüne kadarki gayretli çalışmalarınız için teşekkür ediyor ve sizlere daha üstün başarılar diliyorum. Zabıta Haftanızı tekrar en içten dileklerimle kutluyorum."

Alpullu Beldesinde 1 personel ile vatandaşların ve esnafın rahatı için görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını belirten Zabıta Müdürü Ayhan AL ise, Başkan KIRCI'ya verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.