Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

BAŞKANI KIRCI'DAN BABAESKİ ŞEHİDİ İÇİN TAZİYE MESAJI

Belediye Başkanımız Saim KIRCI, şehit Taner KART’A Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart için taziye mesajı yayımlayan Alpullu Belediye Başkanı Saim KIRCI şu ifadelere yer verdi:

Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizden birinin hemşehrimiz olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş oldum. Acı büyüktür ve Türk milleti bu acıyı göğüsleyecek güçtedir. Bizlere düşen ise sağduyulu ve birlik içinde olmaktır.

Bu duygu ve düşünceler içinde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor,  şehit düşen aziz kardeşimiz Tankçı Uzman Çavuş
Taner KART’a Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar diliyorum”