Yağışlı
-2°C | 6°C

BELEDİYE BAŞKANI SAİM KIRCI 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN MESAJ YAYINLADI

Dünyanın en değerli  mesleklerinden olan öğretmenliğin, fedakarlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başında geldiğini ifade eden Başkan Kırcı, bilgilerin öğrenilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öğretmenlerin çok önemli bir role sahip olduğunu belirtirken;

“İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında bilgi üretimi hayati bir önem kazanmıştır. Bilginin kaynağı olan eğitim gönüllüleri öğretmenlerimiz, yarınlar adına umut bağladığımız en büyük güçtür. Yaşamın her döneminde eğitim öğretime büyük bir gereksinim bulunmaktadır. Bu kutsal görevi sürdüren, bugünlerin ve yarınların mimarı öğretmenlere, çağdaş ve demokratik bir toplum oluşturmak adına, büyük sorumluluklar düşmektedir. Ülkemizin geleceğinde önemli görevler üstlenen öğretmenlerimiz hepimizin baş tacıdır.

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, toplum için her zaman rol model olan, kutsal bir görevi yerine getiren, ülkenin geleceği için fedakarca çalışan tüm öğretmenlere teşekkür ediyor, günlerini tebrik ediyorum.”