Mevzi Sağanak
Mevzi Sağanak

BELEDİYE BAŞKANI SAİM KIRCI'DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ KUTLAMA MESAJI

Çiftçilerimiz, gerçekten büyük emek ve gayretler göstererek, adeta ekmeğini taştan ve topraktan çıkaran elleri temsil ediyor. Bizler, yaşamımızı sürdürmemiz için ihtiyaç duyduğumuz en temel gıdalarımızı çiftçilerimizin elinden alıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, bu noktada söylediği; ''Köylü milletin efendisidir'' sözünün içeriğinde aslında çiftçinin de yeri vardır. Çünkü çiftçi emek veren ve üretendir. Çiftçi, alın teri ile adeta toprağı ilmek ilmek işleyerek, üreten insandır. Diğer yandan devletimiz ve hükümetimizin çiftçilerimiz ve çiftçilik sistemimiz hakkında almış olduğu reform niteliğindeki kararlar, çiftçilerimizi olduğu gibi bizleri de memnun ve mutlu etmektedir. Bu vesile ile üretim ve verimliliğin arttırılması ile ürünün pazarlara intikalinde yorulmadan çalışmalarını sürdüren çiftçilerimizin "Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, tüm çiftçilerimize bolluk ve bereket içinde sağlık ve mutlulukla geçirecekleri verimli yıllar diliyorum.