Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CEYLAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERİNE GÜL DAĞITTI

Belediye Başkanımız Erhan CEYLAN değerli eşi Pınar CEYLAN ile birlikte beldemiz ortaokul ve ilkokulda görev alan öğretmenlerin özel gününü kutladı. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Milletvekili maaşları hesaplanırken öğretmenlerin maaşlarını geçmesin” sözünü hatırlatarak öğretmenlere verilen değeri ön plana çıkardı. Öğretmenlere verilecek en güzel hediyenin çiçek olacağı düşüncesiyle her birine tek tek kırmızı gül takdim ederken; “ Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünün altını çizdi. Başkan CEYLAN, geleceğimiz olan çocuklarımızın öğretmenlerin elinde olduğunu ifade ederek, öğrenim gördüğü okulda olmaktan dolayı duygu dolu anlar yaşadığını belirtti.