Yoğun Kar Yağışlı
-4°C | -1°C
Kar Yağışlı
-2°C | 2°C

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI'NIN 16 KASIM ULUSLARARASI HOŞGÖRÜ GÜNÜ İLE İLGİLİ KUTLAMA MESAJI

Yaşantımızdaki en önemli kavramlardan biridir hoşgörü, hoşgörü olmadan insan hayatı bir anlam kazanamaz. İnsanlar toplum içinde yaşadığı sürece hep yanılacak ve hata yapacaklardır. Eğer hoşgörüsüz bir toplumda yaşasaydık en ufak bir yanlış tutum telafisi olmayan sonuçlara yol açabilecekti, işte hoşgörü burada devreye girerek kötü sonuçlar olmadan insanları frenleme görevi görmektedir.

16 Kasım Uluslararası Hoşgörü Günü dolayısıyla daha huzurlu, barış dolu bir dünya dilerken bireyler olarak birbirimize gösterdiğimiz hoşgörünün artmasını temenni ediyorum.