Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI'NIN 19 EYLÜL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E MAREŞAL ÜNVANININ VERİLİŞİ GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Bugünün güçlü ve saygın Türkiye'sinin temelinde kahraman şehitler ve gazilerimiz vardır..

Ülkemizin her karış toprağında canlarını ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran kahraman gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.

19 Eylül aynı zamanda Atatürk'e 1921 yılında mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği gündür. Yüce Türk milleti, hiçbir koşulda bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini, devletimizin ve milletimizin sonsuza kadar var olacağını, şehit ve gazilerin verdikleri mücadelelerle tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Vatanımızın birliğini korumak için canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu göz kamaştırıcı fedakarlıkların, her fırsatta hatırlanması milli bir sorumluluktur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü'nü kutluyor, tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı ve minnet duygularımı sunuyorum.