BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI'NIN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

30 Ağustos 1922 yılında şanlı ordumuz, yurdumuzu düşmanlardan tamamen temizleyerek büyük bir zafere imza atmıştır. Tarihin her devresinde bağımsız yaşamaya büyük önem veren milletimiz, bu uğurda canını feda etmekten kaçınmamıştır.

30 Ağustos Zaferi, milletimizin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık günlerinden biridir. Milletimizin bağımsızlık inancını, vatan sevgisini tüm dünyaya ilan ettiği bugün emin adımlarla yoluna devam eden ülkemiz için yeni bir başlangıç olmuştur

Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla; saygıdeğer Alpullu’lu hemşehrilerimizin, aziz Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.