Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI'NIN MİRAÇ KANDİLİ VESİLESİYLE YAYIMLADIĞI MESAJ

Miraç; Alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği gecedir. Dostluk ve yardımlaşmanın,  sevgi ve şefkat duygularının yağmur gibi tüm insanlığın üzerine yağdığı ve yüce peygamberimizin en yüksek mertebeye ulaştığı Miracın  her türlü kötülükten arınma, insanlığın faydasına değerler üretme, özveri, paylaşım, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulaşma vardır. Bu mübarek gecede açılan ellerin ve yapılan duaların, memleketimizin, ülkemizin ve tüm İslam Âlemi’nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olması Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandilini kutlar, bu hayırlı gecenin insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasını diliyorum.