Kuvvetli Sağanak
Kuvvetli Sağanak

CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU MHP'DEN AYRILAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI'YA ROZET TAKARAK PARTİSİNE DAHİL ETTİ.

Cumhuriyet Halk Partisi haftalık toplantısını sunan görevli tarafından şu şekilde ifade edildi: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU haftalık grup toplantısında konuşmasına başlamadan önce Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisine katılan Alpullu Belediye Başkanı Sayın Saim KIRCI Şeker Fabrikası satışında kahramanca direnip partimize gelen Başkanın kendisine rozet takılmak üzere aramızda bulunmakta" anonsunun ardından Belediye Başkanımız Sayın Saim KIRCI'ya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU rozetini takarak tebrik etti.