Hafif Yağmur

DERE ISLAHI PROJEMİZ İÇİN YAPILAN İLK ÇALIŞMA KURBAN KESİM TÖRENİ İLE GERÇEKLEŞTİ

Avrupa Birliği Bakanlığının ulusal otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının birinci teklif çağrısı kapsamında yürütülmekte olan CB005.1.11.084 sayılı TOPOLOVGRAD VE ALPULLU BELEDİYE SINIRLARI İÇİNDE VE ÇEVRESİNDE DOĞAL AFETLERİN YOL AÇACAĞI SEL BASKINLARINI ÖNLEMEK İÇİN İNSANLARIN YAŞAM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI isimli proje için 15 Kasım 2017 tarihinde çalışmanın daha güvenli yapılması adına kepçe ile set oluşturuldu.

Alpullu Şeker Camii İmam Hatibi İhsan AYDEMİR'in duasıyla kesilen Kurban Törenine Alpullu Belediye Meclis Üyelerinden Ahmet ÇETİNEL, Mihriye ÖZÇETİN, Mustafa AKIN, Aytaç ŞANLI, Alpullu Belediyesi Yazı İşleri Müdür Vekili Mustafa BOZ, Alpullu Belediyesi Mali Hizmetler Müdür Vekili Gülün DOYURUR, CHP Belde Başkanı Osman DİLMEN, Gülbahçe Muhtarı Sayım SANCAR, Hancıoğlu Emlak sahini Hakkı YILDIRIM, Gözde Fırından İsmail CUMALI da katıldı.

Belediye Başkanı Saim KIRCI Kurban Kesiminden önce yaptığı küçük konuşması şu şekilde oldu; " Öncelikle katılan herkese teşekkür ediyorum. Projemiz Alpullu için hayırlı, uğurlu olsun.halkımız hizmetin en iyisine layık. Projemizin süresi 2 yıldır, bu süre tamamlandığında Alpullu'da oturmak isteyenlerin artacağına şirin beldemizin ise rağbet göreceğine inanıyorum. Önemli olan halkımıza bir şeyler katabilmektir. İlk fırsatta yeni projelerimizi değerlendirmek üzere gerekli mercilere sunacağız. Amacımız çalışanlarım ve Meclis Üyelerimle birlikte gece gündüz sizlere hizmet ve bu hizmeti verebilmenin onuru içinde yaşamak. Sizlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum."

Belediye Başkanı Saim KIRCI vatandaşlardan gelen soruları yanıtlarken katılımcılar arasında yer alan Hancıoğlu Emlak'ın sahini Hakkı YILDIRIM Alpullu Beldesi'nin güzelliğinden gelecek yıllardaki yeniliklerden ve beldeye olabilecek taleplerden bahsetti.