Yağışlı
-2°C | 6°C

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞININ ULUSAL OTORİTE GÖREVİNİ YÜRÜTTÜĞÜ INTERREG-IPA BULGARİSTAN – TÜRKİYE SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMININ BİRİNCİ TEKLİF ÇAĞRISI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLMEKTE OLAN CB005.1.11.084 SAYILI TOPOLOVGRAD VE ALPULLU BELEDİYE SINIRLARI İÇİNDE VE ÇEVRESİNDE DOĞAL AFETLERİN YOL AÇACAĞI SEL BASKINLARINI ÖNLEMEK İÇİN İNSANLARIN YAŞAM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ kapsamında komşu ülke Bulgaristan Topolovgrad ilçesiyle yürütülen yaşam kalitesini arttırma projesi çerçevesinde yapmış olduğumuz gezide Topolovgrad ıslah çalışmalarını yerinde görmüş olduk. Bunun akabinde beraberce akşam yemeği yenilerek projenin sorunsuz bir şekilde sonlarına gelmiş olmanın mutluluğunu beraberce paylaştık.