KARDİYOLOJİ UZMANI MEHMET ALİ MENDİ'NİN KALP SAĞLIĞI İLE İLGİLİ KONUŞMASI

11 Nisan 2017 Salı günü Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi'nden Kardiyoloji Uzamanı Doktor Mehmet Ali MENDİ tarafından Belediye Meclis Salonunda Kalp Sağlığı ile ilgili konuşma yapılmak üzere bir araya gelindi. Belediyemizce düzenlenen sosyal etkinliğe beldemizde bulunan Nergiz ve Orhan Eczanelerinin eczacıları yanı sıra Belediye Başkanının eşi Naciye KIRCI, Belediye Meclis Üyelerinden Mihriye ÖZÇETİN ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.
               Katılımcıların bilgi edinip, akıllarındaki soru işaretlere ışık tutan Doktor MENDİ bunların haricinde kalp sağlığını tetikleyen etkenler, genetik özellikler, ilaç kullanımı, beslenme ve yaşam şekli konularına da değindi. Karşılıklı konuşma şeklinde yürütülen etkinlik bir saaten fazla sürerken toplantı bitiminde salondan herkes memnun ayrıldı.