Hafif Yağmur

PANCARKÖY DERE ISLAHI ÇALIŞMASI İHALESİNİN GÜNCEL TARİHİ

Avrupa Birliği Bakanlığının ulusal otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının birinci teklif çağrısı kapsamında yürütülmekte olan CB005.1.11.084 sayılı TOPOLOVGRAD VE ALPULLU BELEDİYE SINIRLARI İÇİNDE VE ÇEVRESİNDE DOĞAL AFETLERİN YOL AÇACAĞI SEL BASKINLARINI ÖNLEMEK İÇİN İNSANLARIN YAŞAM KALİTESİNİN ARTTIRILMASI isimli proje için daha Önce yayınlanan Dere Islahı Projesinin ihale başvuru tarihi uzatılmış olup, küçük değişiklik yapılmıştır. Değişiklik ile ilgili bilgiye https://www.ipacbc-bgtr.eu/tr/news-public-tenders/corrigendum-no-1-tender-procedure-works-repair-and-restoration-works-improve buradan ulaşabilirsiniz.

İhalenin Güncel Tarihi  : 11 Ağustos 2017 Cuma Günü olup 12.30'a kadar ihale dosyası teslim edilecek, 16.30'da ihale yapılacaktır.