|

ŞEKER FABRİKASI AÇILIŞ TÖRENİ VE KIRKLARELİ AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SELAHATTİN MİNSOLMAZIN BAŞKANIMIZA YAPTIĞI MAKAM ZİYARETİ

Beldemiz Şeker Fabrikasının faaliyete geçip kampanya dönemine girmesi nedeniyle yapılan törene Belediye Başkanı Saim KIRCI da katıldı. Başkan KIRCI yaptığı konuşmada fabrika için emeği geçen herkese teşekkür edip, hayırlara vesile olmasını diledi.

15 Eylül 2017 tarihinde yapılan törenin ardından AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah HACI, Alpullu Ak Parti Belde Başkanı Mehmet ATİK, Babaeski Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol MUTLU, Erhan CEYLAN, İzzet ÇEKEN Belediye Başkanı Saim KIRCI'yı makamında ziyaret ettiler. Tören vesilesiyle bu isimlerin yanı sıra Babaeski Kaymakamı Tarkan KESKİN, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin HALEBAK, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç BALYEMEZ, Alpullu Şeker Fabrika Müdürü Abdullah KALENDEROĞLU, önceki dönemde müdürlük yapan Fikri CÖMERT, Şeker-İş Sendika Başkanı Orhan SALTIK, Alpullu Şekerbank Müdürü Reşadiye SÜT ile protokolde bir araya gelindi.

Alpullu Şeker Fabrikasının faaliyete geçmesi sebebiyle bir araya gelen Başkan KIRCI, Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ'ı beldemiz hakkında bilgilendirerek beldemizde sıkıntı yaratan durumlardan bahsetmiştir.