Yağışlı
-2°C | 6°C

TBB'DEN HİBE EDİLEN HİDROMEK KEPÇE İÇİN KURBAN KESİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TBB'den hibe edilen Hidromek Kepçe aracımız için 30 Kasım 2018 tarihinde beldemiz Pazar Yerinde Kurban Kesim Töreni gerçekleştirildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi ALTAYOĞLU, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah HACI, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç BALYEMEZ, Beldemiz İşadamlarından Ahmet KARATAŞ, Şekerbank Müdürü Reşadiye SÜT, Chp Belde Başkanı Egemen ECE'nin de katıldığı törende Alpullu halkı da katılım sağladı. Belediye Başkanı Saim KIRCI hibe aracın beldemize tahsis edilme işlemini hızlandıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan AKGÜN'e ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi ALTAYOĞLU'na teşekkürlerini plaket eşliğinde sundu. Mifrofonu eline alan Belediye Başkanı Sayın AKGÜN 2019 yılının bahar aylarında gelebilecek aracın Alpullunun küçük bir belde belediyesi olması sebebiyle erkene alınmasının uygun olacağını, vatandaşların işlerinin görülmesi gerektiğini Belediye Başkanımız Saim KIRCI'nın doğru şekilde değerlendireceğinden şüphesi olmadığından bahsederek katılan herkese teşekkür edip kepçenin hayırlı uğurlu günlerde kullanılmasını temenni etti.