Yağışlı
-2°C | 6°C

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BELEDİYEMİZE KEPÇE HİBE EDİLDİ.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BELEDİYEMİZE BİR ADET HİDROMEK MARKA 2018 MODEL BEKO LODER KEPÇE HİBE EDİLMİŞTİR. KEPÇENİN BELEDİYEMİZ HİZMETLERİNDE KULLANACAĞINI İFADE EDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI, ALPULLU İÇİN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI VE YAPMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ İFADE ETTİ. TBB TARAFINDAN HİBE EDİLEN KEPÇE HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNAN BAŞKANIMIZ SAİM KIRCI “ ALPULLU BELEDİYESİ OLARAK GÖREVE BAŞLADIĞIMIZ İLK GÜNDEN İTİBAREN HALKIMIZA DAHA İYİ, DAHA HIZLI VE DAHA VERİMLİ BİR HİZMET SUNABİLMEK AMACIYLA ARAÇ VE EKİPMANLARIMIZI YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR. DAHA ÖNCE ARAÇ PARKIMIZDA YENİLEME ÇALIŞMALARINDA BULUNDUK BU ARACIMIZ DA TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN TALEBİMİZ ÜZERİNE HİBE OLARAK GÖNDERİLMİŞTİR. BU ARACIN BİZLERE VE ALPULLU BELDESİNE ULAŞTIRILMASINDA BAŞTA TBB SONRASINDA BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI DR HASAN AKGÜN OLMAK ÜZERE HİBE EDİLMESİNDE EMEĞİ GEÇENLERE BELDEM ADINATEŞEKKÜR EDİYORUM. KEPÇEMİZ BELEDİYEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM.” DEDİ.